Get Adobe Flash player

 

LE NEZ DU VIN

Bli en mester i å lukte - bruk nesen!

Det var i 1981 at Jean Lenoir utarbeidet den første utgaven av aromasettet LE NEZ DU VIN, som en kombinasjon av aromaer og detaljerte beskrivelser av disse. Hver enkelt aroma er et resultat av dyptgående analyser for å fremskaffe nøyaktig den riktige aromaen. Aromaene er designet for å vare meget lenge. Luktesansen er noe av det viktigste redskapet vi mennesker har.

Le Nez du Vin hjelper deg med å sette ord på dufter, og er et uvurderlig hjelpemiddel for glade vinelskere så vel som for profesjonelle. De som har en forkjærlighet for brennevin eller kaffe, kan også glede seg over spesialtilpassede sett som gir deg enda større glede av det vi har i kopp eller glass.

Hva inneholder settet? Hvert sett består av spesialtilpassede flasker med dufter innen hvert sitt område, eget hefte med forklaring på duftene på engelsk, samt en forseggjort og praktisk innpakning. De større settene inkluderer blant annet guidebøker, egne illlustrerte duftkort, og mye mer.

Hvordan bestiller jeg duftsett fra LE NEZ DU VIN?

Nedenfor finner du en liste over alle de forskjellige settene vi kan tilby. Alle priser er pr. sett og inkl. mva. Porto og opp - kravsgebyr kommer i tillegg. Settene sendes pr postoppkrav og betales ved henting på ditt postkontor.

Bestilling sendes til post@vinhusetnofra.no.

Bestill ett eller flere av dette settet hos oss.

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2015. All Rights Reserved. Vinhuset Nofra as