Vår filosofi

Som fersk 17-åring snuste jeg en vakker dag lenge og grundig på en fyldig, fruktig vin fra Médoc og fikk en helt uventet sanselig åpenbaring. I det jeg snuste på vinen i glasset, skjedde det noe ganske uventet. Da jeg pliktskyldig og forskriftsmessig hadde rotert vinen i glasset og stakk nesen nedi for å snuse, skjedde det en aromatisk eksplosjon i hele hodet. Det var som et filmøyeblikk der du ser helten i hundrevis av bilder innom hjernen, på ett sekund. Plutselig innså jeg klart og tydelig at alle de tingene jeg satte høyest i livet, var konsentrert i dette ene glasset; naturen og årstidenes fascinerende skifter (jeg kunne lukte alle fire årstidene samtidig), kulturarv og kunst, historie og tradisjon (jeg kunne kjenne suset fra historien), og ikke minst glede og nytelse. Nesen min formelig vibrerte av lykke og sendte varme ilinger av fryd opp til hjernen!

Veien til det gode liv åpenbarte seg for meg der og da, rett og slett!
Det har nå gått 35 år siden denne herlige episoden, lidenskapen er fortsatt til stede og jeg fortsetter å lete etter ærlige viner som representerer det beste fra sitt distrikt. Vinens personlighet bærer preg av det lokale jordsmonnet, klimaet og druene. De beste produsentene klarer å kombinere tradisjoner, moderne teknikk og ydmykhet.

Kontakt

Vinhuset NoFra as

Vi holder til i Karenlyst Alle på Skøyen. Her kan du besøke oss, om ikke vi kommer til deg for en prøvesmaking og kunnskapsdeling om våre viner. Vi består av et lite, men meget kvalifisert team, og har jobbet med vin i over 30 år. 

Karenslyst Allé 10,
P.B. 431, Skøyen ,
0213 Oslo

Tlf. +47 24 11 17 20,
Mobil: +47 97 59 53 40

post@vinhusetnofra.no

Hanne 2 kopi
Hanne G. Hagen
Markedssjef
+47 97595340
Nicolas-med-Champagne-270x300
Nicolas Mahé De Berdouaré
Marchand de vins – Vinhandler
+47 46546966